Welkom op de demonstratiewebsite van TriplePro Online Marketing. TriplePro Online Marketing is partner in preventie
Dit is een voorbeeld van hoe ook uw praktijkwebsite eruit kan zien. Welkom in onze praktijk


Wij zijn geen tandartspraktijk, maar een ontwikkelingsbedrijf die communicatiestrategieën ontwikkelt voor praktijken! 
Uniek is het concept van TriplePro Online Marketing, wat erkend wordt door het Ivoren Kruis in de vorm van een samenwerking en in woord en schrift. Doordat de brancheverenigingen en minister Schippers zich hard maken om de vrije prijsvorming in te voeren wordt het straks zaak dat u onderscheidend en transparant communiceert met uw patiënten.


TriplePro Online Marketing biedt u hier een unieke oplossing voor. Een consultant komt u geheel vrijblijvend in een gesprek toelichten wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u graag direct een nieuwe praktijkwebsite dan kunt u gebruik maken van een aantal beschikbare sjablonen. Bent u lid van het Ivoren Kruis dan verwijzen wij u voor de praktijkwebsites met de Ivoren Kruis ledenkorting naar http://www.ivorenkruis.tptandarts.nl


TriplePro Online Marketing, partner in preventie van het Ivoren Kruis!

"Transparantie binnen de mondzorg is voor mij conditio-sine-qua-non", aldus minister Schippers in reactie op de vragen van o.a. de CDA fractie.
29-06-2011
Reactie van minister Schippers op vragen fractieleden inzake invoering vrije prijzen mondzorg.
Lees de gehele brief in navolging van het eerste kamer overleg op 28 juni jl.

>> meer


TriplePro Online Marketing & het Ivoren Kruis
04-03-2011

Zoetermeer, 3 maart.
De eerste afspraken tussen het Ivoren Kruis en TriplePro zijn gemaakt. Tijdens de meeting met Secretaris Ronald Bos wordt gesproken over de mogelijkheden om praktijken te voorzien in een eigen onderscheidend communicatie platform.
>> meer
Ga het zelf regelen!
10-02-2011


"Doe aan zelfregulering, anders gaan anderen het voor u regelen”,
hield Loek Hermans (foto) het NMT-kader voor tijdens de veertiende Apolloniaborrel op 10
februari in Nieuwegein. Tandartsen in Nederland leveren goed werk,
maar dat zullen ze zelf moeten laten zien en uitdragen. TriplePro Online Marketing biedt u nu die kans i.s.m. het Ivoren Kruis.
>> meer
Nationale Onderwijs Tentoonstelling
01-02-2011

Mondgezondheid is ‘hot' in het onderwijs. Dat ondervonden de mondhygiënisten in de stand van het Ivoren Kruis op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) in de Utrechtse Jaarbeurs. Tijdens de vijfdaagse NOT, dé beurs voor onderwijsgevend Nederland, werd het lesproject Hou je mond gezond! van het Ivoren Kruis gepromoot.
>> meer
foto2 foto3 foto4
Tel: 050 579 1114